Viatja, és la millor manera de desconnectar!
    

QUI SOM?    Una mica d'història

 AUTOCARS J.PEÑA inicia la seva activitat el 1964 de la mà del seu fundador, José Peña. Amb un vehicle d'onze places comença a donar servei a Manresa i comarca amb excursions i trasllats cap a diferents punts de la nostra geografia. Posteriorment es van anar adquirint vehicles de 27-35 i 55 places per donar més cobertura als nostres clients.

Adaptada als nous temps, però amb el mateix esperit familiar, els seus fills Pilar i Carles, continuen amb la mateixa vocació que en els inicis.
El 1998 i com a complement a l'activitat del transport de viatgers neix VIATGES MINORISA, la nostra agència de viatges, on programem i oferim mensualment gran varietat de rutes i excursions als nostres clients.

Fa més de 20 anys confiem en una marca de prestigi dins el segment del transport de viatgers per carretera com SETRA. Disposem de còmodes autocars climatitzats que compleixen amb les últimes exigències tècniques quant a seguretat, normativa mediambiental i confort.

Autocars totalment climatitzats amb capacitat de fins a 59 passatgers. Equipats amb ASR, ESP, ABS, aquatarder, suspensió pneumàtica, canvi automàtic, CD, DVD, GPS, nevera, seients reclinables i desplaçables amb reposapeus i recolzabraços centrals, etc. per fer més agradables els seus desplaçaments.

Sempre hem tingut clar el nostre objectiu: qualitat i garantia de servei a un preu just, sense sorpreses finals.

Agraïm a tots els nostres clients la confiança que vénen dipositant en els nostres serveis durant tots aquests anys.
Gràcies a tots, i BON VIATGE !!

 

 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram